Πήγε δεύτερη φορά στο «The Voice» και απέτυχε πάλι να περάσει στον επόμενο γύρο! Ο Χρήστος Σαντικάι δεν κατάφερε ούτε φέτος να κάνει τους coaches να γυρίσουν τις καρέκλες του και να του δώσουν την ευκαιρία να διαγωνιστεί στις Μονομαχίες.

Ο 20χρονος, που έγινε γνωστός όταν σε παιδική ηλικία είχε κυκλοφορήσει CD με χριστουγεννιάτικους ύμνους, αλλά και ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας, ενώ αυτή την περίοδο συνεργάζεται με του Vegas (κάνει παραγωγή και ηχοληψία), επέλεξε αυτή τη φορά να ερμηνεύσει το «Γράμμα» του Γιάννη Πάριου. Τραγούδι που τελικά αποδείχτηκε λάθος επιλογή. Αυτό τού επισήμανε τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και η Αντώνης Ρέμος, ο οποίος όμως του είπε πως η πόρτα του καμαρινιού του είναι ανοικτή ώστε να συζητήσει με τον φιλόδοξο νεαρό τα λάθη που κάνει και πώς να τα διορθώσει.
Τον δρόμο προς την έξοδο μαζί με τον Χρήστο πήραν: Ο 25χρονος Κωνσταντίνος Μπόπτσης, ο οποίος ασχολείται με την καλλιέργεια ροδάκινων στην Εδεσσα και τραγούδησε το «Μια νύχτα κόλαση» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο Κύπριος Πάρης Χριστοφή, που είναι μαθητής της Α' Λυκείου και έχει πάρει μέρος σε θεατρικές παραστάσεις και μιούζικαλ. Και η 26χρονη Θάλεια Οικονόμου, η οποία αν και διάλεξε το «Λάμπω» της Αννας Βίσση, δεν κατάφερε να... λάμψει στα αυτιά των τεσσάρων κριτών.
Οσο για εκείνους που πέρασαν στις Μονομαχίες; Ανάμεσά τους βρίσκεται η Κάλλια Γελαγώτη, η οποία είχε πάρει μέρος στο αυστραλιανό «The Voice». Μάλιστα τότε είχε προκριθεί και επιλέξει την ομάδα του Ρίκι Μάρτιν!

Πηγή: Espresso

Δημοσίευση σχολίου

Blogger