Από την Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος ανακοινώνεται ότι, η Γραμματεία της Σχολής θα δέχεται τα δικαιολογητικά των υποψηφίων για τις Προκριματικές και Εισαγωγικές Εξετάσεις της Σχολής από την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 έως και την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Ώρες υποβολής των δικαιολογητικών από 09:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.  στο Βασιλικό Θέατρο, κ. Αμαλία Βαλαβανίδου (τηλ. επικοινωνίας 2315-200262).
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι:

1. ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ
2. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ  ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ή ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
3. 4 ( ΤΕΣΣΕΡΙΣ) ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  Οι Προκριματικές εξετάσεις θα γίνουν από 13 έως και 30 Ιουλίου 2015.
  Οι υποψήφιοι των Προκριματικών εξετάσεων θα παρουσιάσουν δυο (2) θεατρικά αποσπάσματα (μονολόγους) και ένα ποίημα της αρεσκείας τους.
  Τα αποτελέσματα των Προκριματικών εξετάσεων θα ανακοινωθούν στις 31 Ιουλίου 2015.
  Όσοι προκριθούν θα πάρουν μέρος – σε καθημερινή βάση – στα μαθήματα της υποκριτικής, του αυτοσχεδιασμού, της κίνησης και του χορού, του θεατρικού τραγουδιού και της θεωρίας, που θα παρέχει ΔΩΡΕΑΝ η Σχολή στους υποψηφίους των Εισαγωγικών εξετάσεων από τις 17 Αυγούστου έως και τις 11 Σεπτεμβρίου 2015.
 Τα συγκεκριμένα μαθήματα μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο όσοι υποψήφιοι προκριθούν στις Προκριματικές εξετάσεις.
  Οι υποψήφιοι των Εισαγωγικών εξετάσεων θα εξεταστούν σε συγκεκριμένα θέματα, που θα τους ανακοινώσει η Σχολή την 1η Αυγούστου 2015, και θα αφορούν στα μαθήματα της υποκριτικής, του αυτοσχεδιασμού, του θεατρικού τραγουδιού και της θεωρίας του θεάτρου.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το δέκατο έβδομο έτος της ηλικίας τους και δεν πρέπει να υπερβαίνουν του εικοστό πέμπτο στις 15 Σεπτεμβρίου 2015 .

Κ.Θ.Β.Ε.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger