Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Βαλκανίων είναι μια ορχήστρα νέων μουσικών από τις βαλκανικές χώρες που δημιουργήθηκε από την ιδέα του Ιδρύματος "Καθ Vlady Simeonov".
Η Βαλκανική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά. Η ορχήστρα είχε "γεννήθηκε" από τη μεγάλη ιδέα του Δρ Αλέξανδροου Peshev και του Ιδρύματος. Καθηγητής ο Βλάντι Simeonov. Πάνω από ενενήντα νέοι μουσικοί από τη Σόφια, Φιλιππούπολη (Βουλγαρία), Νις (Σερβία) και τη Θεσσαλονίκη (Ελλάδα) θα λάβουν μέρος στην ορχήστρα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας της Βουλγαρίας, του Εθνικού Παλατιού του Παιδιού και του Ιδρύματος. Καθηγητής ο Βλάντι Simeonov.
Στις 12.VII.2015 στο Φεστιβάλ και στο συνεδριακό κέντρο, Βάρνα (Βουλγαρία), μπορείτε να απολαύσετε τις επιδόσεις της ορχήστρας του με αριστουργήματα του Μότσαρτ, Λιστ, Vladigerov, Σιμπέλιους, Mousorgsky, και ο Σοστακόβιτς, υπό τη διεύθυνση του Λιουμπομίρ Denev Jr (Βουλγαρία) και Δήμος Φωτιάδης (Ελλάδα).

Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη ευχαριστώ.  
Εθνική Σχολή Μουσικής, Εθνική Ακαδημία Μουσικής, η Εθνική Σχολή Καλών Τεχνών - Πλόβντιβ (Βουλγαρία), το Μουσικό Σχολείο Νις (Σερβία), η Εθνική Σχολή Μουσικής - Θεσσαλονίκη (Ελλάδα), το Four για τη μουσική LTD.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger