Ένα σημαντικό γεγονός για το Κλασικό Μπαλέτο και τον Σύγχρονο Χορό.

Την Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015, θα διεξαχθεί το Gala των νικητών του "15ου Διεθνούς Διαγωνισμού Κλασικού μπαλέτου και Σύγχρονου χορού Hellas" στο "Θέατρον" Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".

Σε αυτή την παράσταση θα εμφανιστούν οι χορευτές από όλες τις συμμετέχουσες χώρες, πού διακρίθηκαν στο Κλασικό Μπαλέτο και στον Σύγχρονο Χορό. Στόχος του διαγωνισμού είναι να ενώσει επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές από όλο τον κόσμο, μέσα από ένα διαγωνισμό ταλέντου και τεχνικής στο Κλασικό Μπαλέτο και στον Σύγχρονο χορό, προκειμένου να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες. Απονέμοντας βραβεία σε ξεχωριστά ταλέντα, επιδιώκει να προσφέρει στους χορευτές την καλύτερη δυνατή ανταμοιβή και αναγνώριση, δίνοντας τους κίνητρα για επαγγελματική σταδιοδρομία.

Ο διαγωνισμός "International Dance Competition Hellas" πραγματοποιείται, από το 2001. Το σημαντικό αυτό πολιτιστικό γεγονότος έχει γίνει σημείο αναφοράς για χορευτές σε όλο τον κόσμο και έχει γίνει θεσμός. Φέτος ο διαγωνισμός εορτάζει τα 15 χρόνια ύπαρξης του. Στα 15 αυτά χρόνια (2001 - 2015) έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως ένας από τους ποιοτικότερους διαγωνισμούς Κλασικού Μπαλέτου και στον Σύγχρονου Χορού.

Διεύθυνση: Πειραιώς 254 
Τηλέφωνο: 212 254 0314
Τετάρτη 08 Ιουλίου 2015, ώρες: 20:00
Δημοσίευση σχολίου

Blogger