Το πολιτιστικό περιοδικό Art&ArtMagazine του Νίκου Αμοργιανού, διοργανώνει τον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής  - Art&Art Festival , όπου θα διεξαχθεί στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στις 3 Φεβρουαρίου 2019.
Θα διαγωνιστούν νέοι και νέες από όλη την Ελλάδα, ενώ για πρώτη φορά θα δηλώσουν  συμμετοχή υποψήφιοι όλων των ηλικιών στην Εκκλησιαστική Βυζαντινή Μουσική ως solist , με χρηματικά έπαθλα, Βραβεία, Επαίνους, Διπλώματα, Μετάλλια και Δισκογραφικό Συμβόλαιο.Κριτική Επιτροπή θα είναι καταξιωμένοι Έλληνες Καθηγητές, ενώ πρόεδρος της επιτροπής ο Επίκ. Καθηγητής του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της  Βουλγαρίας Dr.Ευστάθιος Αρβανίτης και Επίτιμος Πρόεδρος του Φεστιβάλ, ο διεθνούς φήμης solist του κλαρίνου Βασίλης Σαλέας.
Μετά το πέρας του Διαγωνισμού, θα βραβευθούν για την προσφορά τους στην Μουσική, ο κορυφαίος Έλληνας Μουσικοσυνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Μουσικοσυνθέτης Γιώργος Μουκίδης, ο τραγουδιστής Παναγιώτης Λάλεζας, ο Άρχων του Οικουμενικού Θρόνου Γρηγόρης Νταραβάνογλου, ο Αρχιμουσικός της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Γιώργος Αραβίδης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πειραιά Ειρήνη Νταϊφά.

Οι συμμετοχές λήγουν 25 Ιανουαρίου 2019.          
Πληροφορίες:  στα τηλέφωνα 210-4817496 & 6937-440015

Δημοσίευση σχολίου

Blogger